25.04.2012


Ure til mænd er vores fokus her i shoppen, hvor du finder Danmarks vel nok mest spændende udvalg af kvalitetsure til mænd. Med fokus på ure udelukkende til mænd kan du fordybe dig i en verden af kvalitet og lækre materialer som ædelstål, titanium, safirglas, kulfiber, italiensk læder, ... og ja, vi kunne blive ved. Med andre ord et stort udvalg af ure til mænd helt fri for perlemor, krystaller og andet bling. Det er dermed ure til den kvalitetsbevidste mand, som også sætter pris på stil. Kvaliteten garanterer vi for, stilen er helt op til dig.

Vi har nøje udvalgt en række ure til mænd fra kendte og respekterede urmærker til dig. Mange af mærkerne har ikke dansk distribution og urene forhandles derfor ikke i de danske butikker, men vi har i samarbejde med de europæiske distributører og producenter givet dig muligheden for at købe urene online med fuld dansk garanti.

Fairtime Danmark er selvfølgelig autoriseret forhandler af samtlige ure i butikken. Her er der ingen parallelimport af ure med indbyggede kedelige overraskelser omkring garantier mm. Vi glæder os til at se dig som kunde. Du bliver helt tosset med os - og dit nye ur.

Review af LÜM-TEC B16 og Super Combat B2

Så er der linet LÜM-TEC modeller op til kæmpe side-by-side review her: http://wornandwound.com/2012/02/29/lum-tec-combat-b16-super-combat-b2-side-by-side-review/

Begge modeller er at finde i shoppen her: B16 og her: Super Combat B2. Se alle de andre LÜM-TEC nyheder i shoppen her: LÜM-TEC ure