16.05.2013


Ure til mænd er vores fokus her i shoppen, hvor du finder Danmarks vel nok mest spændende udvalg af kvalitetsure til mænd. Med fokus på ure udelukkende til mænd kan du fordybe dig i en verden af kvalitet og lækre materialer som ædelstål, titanium, safirglas, kulfiber, italiensk læder, ... og ja, vi kunne blive ved. Med andre ord et stort udvalg af ure til mænd helt fri for perlemor, krystaller og andet bling. Det er dermed ure til den kvalitetsbevidste mand, som også sætter pris på stil. Kvaliteten garanterer vi for, stilen er helt op til dig.

Vi har nøje udvalgt en række ure til mænd fra kendte og respekterede urmærker til dig. Mange af mærkerne har ikke dansk distribution og urene forhandles derfor ikke i de danske butikker, men vi har i samarbejde med de europæiske distributører og producenter givet dig muligheden for at købe urene online med fuld dansk garanti.

Fairtime Danmark er selvfølgelig autoriseret forhandler af samtlige ure i butikken. Her er der ingen parallelimport af ure med indbyggede kedelige overraskelser omkring garantier mm. Vi glæder os til at se dig som kunde. Du bliver helt tosset med os - og dit nye ur.

Anstead Oceanis

Her hos Fairtime bruger vi næsten al vores vågne tid på at læse diverse urfora gennem og ”opdage” nye spændende mærker til dig.

Det gør vi, så du ikke skal blive træt af livet, når du for 117. gang har besøgt din lokale urmager og set hans lidt støvede samling af de samme ure, som han har haft de sidste 10 år.

En af vores nyeste opdagelser, som du med garanti ikke har set i nogle butikker før, er Anstead Watches. Tom Anstead, en tidligere amerikansk marinesoldat, har designet og fremstillet et superlækkert ur, som er startskuddet til en forhåbentlig større kollektion af ure.

Vi kontaktede Tom, fik en forhandleraftale i hus og resten er, som man siger, historie. Se Oceanis fra Anstead Watches lige her.