11.05.2015

NYT og helt unikt urmærke på fairtime.dk - Elliot Brown

Vi er stolte af at præsentere Elliot Brown, et ungt og innovativt engelsk urmærke. Her er intet overladt til tilfældighederne, selv den mindste detalje er gennemtænkt, hvilket design og de tekniske specifikationer vidner om.

Se Elliot Brown urene her Fairtime.dk - Elliot Brown 

 

15.01.2015

Anstead Oceanis Automatic - Gen II

Så er der nyt fra Anstead Watches.

Det særdeles populære Oceanis Automatic, er kommet i en ny "GEN II" med spændende opdateringer, såsom Miyota 9015 automatisk urværk, lænke i ædelstål, krone beskyttere samt ændret design på urkransen, som giver et meget komfortablet greb.

Sidst vi havde Oceanis Automatic i shoppen, blev uret udsolgt på få uger, så du skal skynde dig, hvis du vil have fingerne i dette flotte ur. 

Se flere billeder og få detaljer om Oceanis Automatic - Gen II  lige her.

 

 

17.12.2014

Nye AVI-8 modeller

Så er de nye AVI-8 modeller landet i shoppen.

En blanding af Vintage, Retro og Klassik designede piloture.

Find dem under kategorien Nyheder eller klik her NYHEDER

29.07.2014

Vi præsenterer AVI-8 ure

Det er nu muligt at bestille AVI-8 ure på fairtime.dk. 

Ure fra AVI-8 kombinerer britisk design med pålidelig japansk teknologi og er en nostalgisk hilsen til både mænd og maskiner fra britisk luftfarts historie. AVI-8 serierne har hver deres karakteristika taget fra de ikoniske flymodeller fra Royal Air Force, som har givet inspiration til designet.

Fly-entusiaster vil nikke genkendende til Hawker Hurricane og Hawker Hunter. Hurricane var et britisk 1-motors jagerfly, bygget af den engelske Hawker flyfabrik. Hawker Hurricane var det britiske Royal Air Forces primære jagerfly i starten af 2. verdenskrig, hvorefter Hawker Hunter indgik i aktiv tjeneste for RAF i 1954. 

Se AVI-8 urene her.

23.11.2013

Review af Davosa Vanguard

Det anerkendte review site Worn & Wound har kigget nærmere på Vanguard modellen fra schweiziske Davosa. Davosa er et af de mindre mærker på den internationale scene, men laver ikke desto mindre ure af høj høj kvalitet.

Se reviewet her på Worn & Wound

Se Davosa Vanguard her i shoppen