29.07.2014


Ure til mænd er vores fokus her i shoppen, hvor du finder Danmarks vel nok mest spændende udvalg af kvalitetsure til mænd. Med fokus på ure udelukkende til mænd kan du fordybe dig i en verden af kvalitet og lækre materialer som ædelstål, titanium, safirglas, kulfiber, italiensk læder, ... og ja, vi kunne blive ved. Med andre ord et stort udvalg af ure til mænd helt fri for perlemor, krystaller og andet bling. Det er dermed ure til den kvalitetsbevidste mand, som også sætter pris på stil. Kvaliteten garanterer vi for, stilen er helt op til dig.

Vi har nøje udvalgt en række ure til mænd fra kendte og respekterede urmærker til dig. Mange af mærkerne har ikke dansk distribution og urene forhandles derfor ikke i de danske butikker, men vi har i samarbejde med de europæiske distributører og producenter givet dig muligheden for at købe urene online med fuld dansk garanti.

Fairtime Danmark er selvfølgelig autoriseret forhandler af samtlige ure i butikken. Her er der ingen parallelimport af ure med indbyggede kedelige overraskelser omkring garantier mm. Vi glæder os til at se dig som kunde. Du bliver helt tosset med os - og dit nye ur.

Vi præsenterer AVI-8 ure

Det er nu muligt at bestille AVI-8 ure på fairtime.dk. 

Ure fra AVI-8 kombinerer britisk design med pålidelig japansk teknologi og er en nostalgisk hilsen til både mænd og maskiner fra britisk luftfarts historie. AVI-8 serierne har hver deres karakteristika taget fra de ikoniske flymodeller fra Royal Air Force, som har givet inspiration til designet.

Fly-entusiaster vil nikke genkendende til Hawker Hurricane og Hawker Hunter. Hurricane var et britisk 1-motors jagerfly, bygget af den engelske Hawker flyfabrik. Hawker Hurricane var det britiske Royal Air Forces primære jagerfly i starten af 2. verdenskrig, hvorefter Hawker Hunter indgik i aktiv tjeneste for RAF i 1954. 

Se AVI-8 urene her.